Pe langa protejarea asternuturilor de praf, cuverturile de pat moderne au mai preluat un rol deosebit de important: acela de a transforma patul in piesa ornamentala centrala a fiecarui dormitor. Astfel, pe langa natura practica a acestor piese de lenjerie de pat, detaliile estetice ale fiecarei cuverturi de pat moderne trebuie sa fie deosebite, astfel incat sa se integreze in decorul intregii camere sau chiar sa fie piesa de contrast a compozitiei de design interior.

 

Tocmai de aceea, gama de cuverturi de pat moderne cu 3 piese pe care o vei descoperi in oferta PatulMeu.ro va adresa fiecare necesitate si absolut toate preferintele in materie de culoare, textura, model, dimensiuni, materiale si confort. Astfel, absolut toate seturile de cuverturi de pat moderne compuse din 3 piese (cuvertura de pat si doua fete de perna) sunt confectionate din bumbac 100%, bumbac matlasat sau bumbac satinat, motiv pentru care fiecare atingere va fi una placuta si-ti va oferi senzatia de confort si sentimentul de “acasa”.

 

Culorile, imprimeurile si modelele (brodate sau decupate) pe care ti le punem cu drag la dispozitie sunt dintre cele mai diversificate. Astfel, vei putea opta pentru cuverturi de pat moderne in nuante “linistite” sau culori vii si vibrante, imprimeuri florale, geometrice sau elegante, precum si texturi sau combinatii si modele de cusaturi cu totul speciale. Bucura-te de preturile speciale pe care ti le-am pregatit si profita de livrarea rapida pe care o asiguram pentru a schimba chiar astazi aspectul patului tau!