Dormitorul este, probabil, cel mai indragit loc de catre cei mici. Acesta este spatiul lor de joaca, de odihna, este locul unde le vin cele mai nastrusnice si nebunesti idei. Este indicat sa le oferi posibiltitatea de a avea o camera proprie, unde sa aiba intimitate si sa se simta in siguranta.

Pentru zile cat mai placute in propriul dormitor, specialistii PatulMeu iti recomanda sa acorzi mare atentie tipurilor de cuverturi de pat copii. Cei mici vor sa vada lucruri colorate, care sa le puna imaginatia si creativitatea la incercare. Ei cauta incontinuu obiecte care sa le starneasca interesul si curiozitatea.

Toti copiii se uita cu drag la desenele animate si incep sa creeze relatii stranse cu personajele. De aceea, este ideal sa alegi lenjerii de pat cu astfel de personaje, pentru ca juniorii sa intre cu placere in camera lor.

Discuta cu cel mic, lasa-l sa participe la procesul de achizitie, asculta-i parerile, preferintele si nevoile si comanda-i modelul de cuverturi de pat copii care este pe gustul lui. Odata ce patul ii este imbracat in articole pe care le indrageste, avantajele nu vor inceta sa apara.

Problemele cauzate de faptul ca nu vrea sa intre in camera cand vine ora de culcare vor disparea. Acum, juniorul va veni de bunavoie in dormitorul sau, unde il asteapta personajele, culorile sau modelele preferate.

PatulMeu iti ofera posibilitatea de a completa perfect aspectul camerei, cu asternuturi potrivite pentru varsta copilului. Alege din multitudinea de modele diverse.

Viziteaza catalogul online si comanda produse de calitate, la preturi extraordinare!