Confortul dicteaza orice achizitie pe care o faci pentru patul tau, incepand cu somiera si terminand cu fetele de perna, motiv pentru care noi ti-am pregatit produse de cea mai inalta calitate nu numai in categoriile de lenjerii de pat, ci si in gama de cuverturi de pat dublu sau single.

 

Pe langa confortul oferit de materialele de exceptie si senzatia placuta pe care o ai la atingere, insa, cuverturile pat dublu trebuie sa se incadreze si in standardele estetice pe care le ai. Din acest motiv, in categoria de cuverturi pat dublu cu 5 piese ti-am pregatit o selectie impresionanta de modele si culori care vor putea imbraca orice pat, indiferent de gusturile si preferintele pe care le ai. Gama noastra cuprinde atat modele uni si combinatii simple care se incadreaza in orice dormitor, cat si culori puternice si seturi brodate deosebit care vor putea atrage toate privirile catre patul tau.

 

Asa cum te-am obisnuit, materialele din care sunt fabricate produsele pe care ti le punem la dispozitie sunt de cea mai buna calitate, asadar cuverturile pat dublu pe care le vei gasi in oferta noastra sunt fabricate din bumbac 100%. Setul de 5 piese cuprinde o cuvertura de pat dublu, 2 fete de perna 60x80cm si doua fete de perna 55x55cm.