Una dintre necesitatile din fiecare dormitor, lenjeriile de pat, au devenit, in decursul ultimelor decade, piese care contribuie foarte mult la decorul si atmosfera din camera de odihna, indiferent daca este vorba de camera copiilor sau dormitorul parintilor. In ziua de azi, majoritatea persoanelor aleg modelele de lenjerii de pat in functie de stilul personal si starea de spirit, motiv pentru care noua categorie de lenjerii de pat 3D cuprinde modele tot mai cautate si apreciate.

In prezent, atat lenjeriile de pat 3D, cat si lenjeriile de pat 5D pe care le alegi “vorbesc” mult despre personalitatea si preferintele tale, iar un model aparte va reusi intotdeauna sa aduca un plus de stil dormitorului tau.

Cum sa alegi lenjeriile de pat 3D?

Simplu, pentru doua persoane, queensize sau kingsize, lenjeriile de pat 3D si 5D trebuie alese in primul rand in functie de dimensiunile patului tau. Pentru a putea alege lenjeria potrivita din acest punct de vedere, va trebui sa masori atat lungimea si latimea saltelei tale, cat si inaltimea acesteia. Dupa ce ai dimensiunile, adauga cativa centimetri pe fiecare parte. Astfel, vei avea suficient material pentru a putea prinde bine cearceaful sub saltea. In cazul in care optezi pentru lenjerii de pat 3D fabricare din bumbac 100%, ai putea alege o masura putin mai mare pentru a acoperi si cazul in care materialul “intra la apa” in cazul spalarii necorespunzatoare.


Modelele deosebite si imprimeurile fantastice ale lenjeriilor de pat 3D sunt responsabile, de fapt, pentru aprecierea de care aceste textile se bucura. Astfel, imprimeul cearceafurilor tale trebuie sa completeze sau sa se potriveasca cu designul incaperii, motiv pentru care ti-am pregatit sute de modele de lenjerii de pat 3D si 5D din care poti alege. In cazul in care ai un imprimeu sau decoratiuni aparte pe pereti si mobilier, poti opta pentru lenjerii de pat 3D cu model simplu si culori putine. Daca ,in schimb, vrei sa oferi o pata de culoare unei camere simple, alege modele complicate sau iesite din comun pentru a te bucura de un efect “wow”.