Dormitorul este cea mai importanta incapere a casei, intrucat aici iti petreci cea mai mare parte din viata. Este un loc intim, in care te retragi si ramai doar tu cu propriile ganduri, idei si sentimente. De aceea, este important sa oferi acestui spatiu un aspect de care sa fii multumit.

Patul este centrul de interes al dormitorului si este recomandat sa ii alegi cu atentie asternuturile. Pentru un confort maxim este nevoie sa optezi pentru lenjerii confectionate din materiale de calitate, care sa nu iti deranjeze in vreun fel pielea.

Bumbacul este un astfel de material, hipoalergenic, ideal pentru o piele sensibila. O lenjerie de calitate iti va asigura intotdeauna un somn odihnitor. Nu subestima niciodata necesitatea de a te odihni corespunzator. Daca simti disconfort in timpul noptii si somnul iti este compromis, in ziua urmatoare vei fi lipsit de energie si de motivatie.

O lenjerie din bumbac va face diferenta! PatulMeu iti pune la dispozitie o gama larga de asternuturi, formate din 3 piese, cu imprimeuri inedite, diverse. Acestea au puterea de a schimba radical atmosfera din camera ta si pot oferi incaperii un aspect elegant, rafinat, de bun-gust.

Lenjeriile patului pot influenta in bine starea ta zilnica, iti pot aduce buna dispozitie si energie, care vor avea efecte pozitive asupra mintii tale.

Iti oferim articole la preturi cat mai accesibile, care sa reziste spalarilor si sa isi pastreze proprietatile cat mai mult timp.

Alege sa iti imbraci patul cu lenjerii deosebite, din 3 piese, realizate din materiale de inalta calitate, pentru nopti linistite, odihna si stare de bine in camera ta!