Procesul de innobilare a bumbacului prin pieptanare a contribuit decisiv la obtinerea finisajului satinat, iar acela a fost momentul in care folosirea de lenjerii de pat bumbac satinat a devenit mai mult decat un moft. Pentru a aduce in atentia publicului lenjerii de bumbac satinat dintre cele mai variate, s-au introdus modele si imprimeuri noi care sa poata pune cat mai bine in lumina efectul matasos si lucios al materialului. Mai mult decat atat, calitatile bumbacului si beneficiile aduse utilizatorului au fost mentinute si imbunatatite. Astfel, o lenjerie de pat din bumbac satinat a devenit alegerea preferata a celor care isi doresc un confort sporit, dar si un aspect deosebit pentru dormitor.

Modelele de lenjerii de pat bumbac satinat din 6 piese – respectiv, 4 piese – sunt extrem de variate. Ele sunt in relief, cu linii, au design floral, forme abstracte sau geometrice. Toate aceste particularitati estetice sunt executate folosind tesatura si sunt completate si infrumusetate cu imprimeuri de impact pentru crearea unui rezultat final luxos si deosebit din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea, niste lenjerii din bumbac satinat ofera un confort si o senzatie de neegalat.

Atunci cand achizitionezi lenjerii de pat bumbac satinat 6 piese, te simti rasfatat si iti oferi momente de odihna minunate. Mai mult decat atat, absolut toate modelele de lenjerii de bumbac satinat pe care ti le punem la dispozitie, inclusiv cele compuse din 4 piese, au imprimeu foarte rezistent la spalari multiple, care nu se va decolora si nu-si va pierde din calitatile estetice.

Modelele de lenjerii de pat bumbac satinat superior (confectionate din 80% bumbac si 20% poliester) au o textura chiar mai fina, moale si foarte placuta la atingere, iar marele avantaj este ca nu necesita calcare dupa spalare.

Iti oferim o varietate de modele. Achizitioneaza lenjerii de pat bumbac satinat 6 piese si bucura-te de aspectul luxos al camerei tale. Senzatia de rasfat este inegalabila atunci cand te lasi invaluit de textura delicata a unor lenjerii de pat din bumbac satinat. In plus, pentru ca sunt de o calitate incontestabila, aceste asternuturi iti vor asigura un somn linistit, relaxant. Bumbacul are uimitoarea capacitate de a preveni supraincalzirea, retinand in acelasi timp caldura necesara. El este hipoalergenic si potrivit pentru cei cu pielea sensibila.

Ce beneficii iti va asigura o lenjerie de pat bumbac satinat 6 piese?

- Confort sporit, dat fiind faptul ca aceste lenjerii de pat din bumbac satinat, inclusiv modelele compuse din 4 piese, sunt moi si placute la atingere;

- Ele absorb si evacueaza excesul de umiditate al pielii pe tot parcursul noptii, indiferent de temperatura din camera;

- Permit pielii sa respire pe toata durata somnului si mentin temperatura optima, astfel incat confera senzatia de racorire in timpul noptilor caldurase de vara si pastreaza caldura in decursul serilor geroase de iarna;

- Nu se decoloreaza si nu pierd nici cele mai mici detalii ale imaginii imprimate in urma spalarilor repetate;

- Nu necesita calcare;

- Ofera rezistenta si durabilitate.

Descopera oferta variata de produse si innobileaza-ti camera cu un set de lenjerii bumbac satinat 6 piese sau chiar si alcatuit din 4 componente. Intelegem importanta somnului de calitate, de aceea venim in intampinarea ta cu oferte de pret de neegalat, pentru ca tu sa ai parte de nopti linistite. Recomandarea noastra de top, in acest caz, este o lenjerie de pat 6 piese bumbac satinat, pentru confort sporit!

Nu exista nicio inregistrare disponibila.