De ce sa alegi un produs din colectia Cotton Box

Cotton Box este unul dintre cele mai mari nume in domeniul lenjeriilor de pat. Daca vrei sa stii ce se mai poarta in materie de textile pentru casa, iti vei gasi cu siguranta inspiratia in colectiile sale. In gama de lenjerii Cotton Box gasesti modele multiple, ale caror culori vii rezista la multiple spalari.

 

Cu o experienta de peste 40 de ani, marca Sumas Textile, Cotton Box, ofera calitate si puritate spatiilor de locuit. Colectia de lenjerii Cotton Box din magazinul nostru pune accentul pe ultimele tendinte din domeniul home decor.

 

De asemenea, in productia de lenjerii Cotton Box se folosesc doar fire de bumbac, care ofera cea mai pura atingere, iar modelele propuse acopera o plaja foarte larga de gusturi.

 

Toate imprimeurile sunt realizate cu tehnologii de ultima generatie - de la alegeri nostalgice, la linii moderne; de la desene de epoca, la produse clasice. Prin tehnica speciala de imprimare se prelungeste durata de viata a textilelor la maximum si se mentine structura sanatoasa a firelor de bumbac. Astfel, lenjeriile Cotton Box, din bumbac 100% ranforce, ofera cea mai buna calitate a somnului.

 

Pentru a experimenta privilegiul "celor mai sanatoase atingeri" din textilele originale, apeleaza la lenjerii Cotton Box care continua sa se reinventeze, sa fie proiectate cu pasiune si produse cu gratie.

 

Foloseste-le cu placere!