Hainele pe care le cumparam si le purtam trebuie sa provina de la branduri cunoscute, pentru ca acest lucru este de cele mai multe ori echivalent cu calitatea. La fel ar trebui sa gandim si in cazul pernelor, paturilor si pilotelor pe care le folosim noapte de noapte in patul nostru. Prin urmare, te sfatuim sa achizitionezi lenjerii de pat de firma, mai ales ca pe site-ul nostru le gasesti la cele mai bune preturi. Dupa cum vei vedea in continuare, avem in oferta trei branduri de lux din domeniu, fiecare cu numeroase produse.

 

Lenjerii de pat de firma

 

  1. Colectia Cotton Box - Marca a Sumas Textile cu o experienta de peste 40 de ani, Cotton Box foloseste, asa cum ii spune si numele, exclusiv fire de bumbac. Modelele acestor lenjerii de pat de firma tin cont de ultimele tendinte din domeniu si iti ofera optiuni pentru toate gusturile. Tehnica speciala de imprimare folosita de aceasta firma prelungeste durata de viata a lenjeriei de pat si ofera cea mai buna calitate a somnului.

 

  1. Colectia Hobby Home - Asa cum ii spune si numele, aceasta colectie include lenjerii de pat de firma cu modele unice, de la trandafiri rosii sau albastri, la copaci si alte elemente naturale. Acestea sunt realizate din bumbac 100%, fiind extrem de fine la atingere si delicate cu pielea.

 

  1. Super Elegant Pucioasa - In aceasta categorie intra lenjerii de pat din bumbac formate din 4 sau 6 piese, foarte viu colorate si potrivite pentru un dormitor in care domnesc optimismul si buna dispozitie.