Daca optezi pentru oricare produs din colectia de lenjerii de pat Hobby Home, satisfactia este garantata. Calitatea superioara adusa de lenjeriile Hobby ii multumeste chiar si pe cei mai pretentiosi dintre noi.

 

Cand vine vorba despre lenjerii de pat Hobby Home, diversitatea nu tine doar de culorile variate sau de modelele inedite ale acestora, ci si de materialul de calitate din care sunt confectionate. Astfel, in magazinul Patulmeu.ro vei gasi lenjerii Hobby din bumbac popplin, din bumbac satinat sau din fibre de bambus.

 

Bumbacul popplin este o varianta de bumbac mercerizat, cu tesatura subtire, confectionat pentru produse fine, cu fire de urzeala mai subtiri decat cele de bateala. Recomandate pentru sezonul cald, acest tip de lenjerii Hobby ofera un somn odihnitor si previne transpiratia care poate aparea pe timpul noptii.

 

Celor care prefera un dormitor si un pat in care predomina eleganta, mai presus de orice, le recomandam lenjerii de pat Hobby Home din bumbac 100% satinat prin tesere fara amestec de alte fibre. Aceste textile de lux au o suprafata neteda si stralucitoare.

 

De altfel, celor care sufera de alergii la acarieni sau la orice alte substante chimice folosite in industria textila, le spunem ca nu pot face o alegere mai buna decat o lenjerie de pat confectionata din fibra naturala de bambus 100%.

 

Multumita ambalajului elegant in care sunt livrate, oricare dintre aceste lenjerii Hobby pot fi facute cadou in cadrul oricarei ocazii speciale, fie ca este vorba de o nunta, de o casa noua, o aniversare si altele.