Issimo Home
Inca din ziua in care si-a luat numele si si-a inceput povestea de viata, prin realizarea design-urilor cu bun gust si cusute manual, Issimo Home a devenit astazi un stil de viata.

Issimo Home reflecta importanta pe care o acorda artei in colectiile sale.

De la designerii casre au creat modelelel in trend si pana la cei care, cu atentie deosebita la cele mai fine detalii, au fabricat produsele, totul reflecta brand-ul in cel mai bun mod posibil. Importanta acordata calitatii, expertiza tehnica si abordarea din punctul de vedere al clientului, au facut Issimo Home unul dintre cele mai importante nume din sectorul sau.

Solutiile pe care le ofera pentru a depasi asteptarile clientilor, design-ul care care combina realismul cu modernismul, sunt cele mai importante servicii oferite.

Misiunea
Fiind inspirati de natura, sa ofere produse si servicii de calitate deosebita, in acelasi timp acordand importanta egala atat valorilor proprii cat si nevoilor si cerintelor clientilor, este misiunea principala a celor de la Issimo Home.


Viziunea

Sa prezinte design-uri combinate cu arta catre toate tarile lumii, in trend cu inovatiile sustenabilitatii globale, este viziunea Issimo


Cu calitate verificata ce depaseste orice asteptari si cu o gama variata de produse, este telul celor de la Issimo Home sa duca cu succes mai departe numele companiei.