Specialistii de la PatulMeu.ro sunt de parere ca nu este de ajuns ca lenjeriile de pat sa fie confectionate din bumbac, ci acestea trebuie sa fie fabricate dintr-un bumbac de cea mai buna calitate, cu o densitate foarte buna si tesut prin cele mai moderne metode. Mai mult decat atat, modelele si imprimeurile din oferta noastra apartin celor mai diverse game, motiv pentru care intotdeauna vei gasi setul potrivit.

Astfel, daca ai un dormitor deja incarcat cu ornamente si culori, cele mai potrivite sunt lenjeriile de pat uni. Acestea vor reusi sa iasa in evidenta prin textura si calitatea materialului si a nunatei, mai degraba decat prin imprimeul complicat.

In cazul in care, totusi, doresti sa te bucuri de lenjerii de pat uni la cel mai bun pret si sa nu faci rabat de la calitate, noi iti oferim posibilitatea de a achizitiona si unele modele fabricate prin combinarea fibrelor naturale cu cele sintetice. Aceasta situatie de compromis iti va putea asigura atat confort pe durata noptii, cat si un pret accesibil, fiind un raport excelent calitate-pret. Mai mult decat atat, poti descoperi numeroase modele de lenjerii de pat uni in ofertele pe care ti le-am pregatit, precum cele de sfarsit de colectie sau vanzarea in regim outlet pe care o practicam, astfel bucurandu-te de lenjerii pat uni de calitate superioara la preturi deosebit de avantajoase.


Un criteriu foarte important de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa achizitionezi lenjerii de pat uni este dimensiunea, insa nu iti va fi foarte greu sa gasesti masura potrivita pentru patul tau. Dimensiunile paturilor si, implicit, ale lenjeriilor pat sunt standard (140 x 200cm, 160 x 200cm sau chiar 200 x 200cm), iar noi iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pe pagina fiecarei lenjerii de pat uni. In cazul in care ai dificultati in identificarea potrivirii perfecte din acest punct de vedere, specialistii nostri sunt mereu pregatiti sa te ajute in acest sens.