Din grija pentru tine, pentru patul si somnul tau, iti aducem in oferta lenjerii de pat cu pilota inclusa. Cum functioneaza? Tu comanzi orice lenjerie doresti din aceasta colectie si primesti, in mod automat, un cadou! Cadoul consta intr-o pilota moale si pufoasa, usoara si calduroasa.

 

Pilota antialergica este de 195x200 cm si are umplutura de puf siliconizat, ceea ce o face deosebit de pufoasa si de calduroasa. Umplutura din fibra siliconica este distribuita uniform pe suprafata intregii pilote. Astfel, este evitata senzatia de apasare a corpului, oferind un maxim de confort intreaga noapte.

 

Tesatura de inalta calitate, tip microfibra si structura matlasata ii confera o senzatia foarte placuta la atingere. Profita de oferta de lenjerii de pat cu pilota inclusa daca daca vrei sa aduci un plus de confort in patul tau.

 

Umplutura folosita pentru aceasta pilota a fost supusa unui proces de tratare antialergica si antibacteriana. Rezultatul obtinut are proprietati apropiate de caracteristicile pufului natural, fiind recomandat mai ales persoanelor care sufera de alergii.

 

Datorita materialelor de inalta calitate, pilota permite o buna circulatie a aerului, asigurand o aerisire optima. Majoritatea paturilor calduroase sunt si foarte grele, motiv pentru care nu pot sa contribuie la un somn odihnitor. In oferta de lenjerii de pat cu pilota inclusa, gasesti produse calduroase si usoare, in acelasi timp!