In oferta paturi 1+1 gratis gasesti paturi Cocolino, confectionate dintr-un material moale si pufos, gata sa iti tina de cald in timpul sezonului racoros. Multumita confortul termic pe care il ofera, paturile Cocolino au devenit cele mai populare produse de pat in sezonul toamna-iarna. Multumita materialului din care sunt confectionate, aceste paturi tin de cald, fiind, totodata, destul de usoare pentru a oferi un somn confortabil si odihnitor.

In cadrul promotiei de paturi 1 + 1 gratis, te vei bucura de avantajele unor paturi Cocolino originale, de calitate. Moi, calduroase si usoare, paturile noastre nu provoaca alergii sau alte afectiuni ale corpului. Ele au fost confectionate din materiale ecologice, prietenoase cu mediul si cu pielea ta.

Calitatea lenjeriilor Cocolino garanteaza rezistenta lor in timp. Din moment ce nu intra la apa, nu necesita calcare si rezista la multiple spalari.


Si, pentru ca nu ne dorim decat ce e mai bun pentru patul si somnul tau, iti prezentam oferta de paturi 1 + 1 gratis. Cum functioneaza? Foarte simplu, alegi oricare doua modele de paturi din aceasta colectie si platesti doar una! Reducerea se aplica direct in cosul tau de cumparaturi, deci aceasta va aparea automat pe pagina de finalizare a comenzii.