Un stil de viata sanatos incepe cu un somn sanatos! Insa, fara salteaua, perna sau lenjeria de pat potrivita, nu te vei putea odihni corespunzator. Daca esti una dintre persoanele cu diferite sensibilitati la mediul din jur, s-ar putea sa ai nevoie de perne antialergice cu nanofibra.

 

In cazul in care nu ai experimentat pana acum acest tip de perne antialergice, iata cateva informatii pe care trebuie sa le cunosti despre pernele din nanofibre:

 

  •  In primul rand, trebuie sa stii ca nanofibra are un diametru mai mic decat cel al razei de lumina. De altfel, nanofibra este cea mai fina si rezistenta dintre toate fibrele sintetice, proprietate ideala pentru umplerea unor perne antialergice!

 

  •  Nanofibra este singura fibra sintetica ale carei proprietati se apropie de cele ale pufului de gasca. Astfel, daca esti alergic la acest material, dar doresti sa te bucuri de avantajele pe care le aduce, ar trebui sa folosesti perne antialergice din nanofibra, care iti vor oferi confort termic, ventilatie, elasticitate si o senzatie moale si pufoasa!

 

  •  Cu volum redus si deosebit de flexibile, aceste perne antialergice sunt recomandate copiilor, celor care dorm pe burta sau, pur si simplu, persoanelor care simt ca nu se pot odihni pe o perna voluminoasa.

 

Avand in vedere toate calitatile aduse de aceste perne din nanofibra, ele pot fi utilizate cu succes de oricine, de la mic la mare.

 

Pufoase, antialergice si lavabile, te vor proteja de iritatii sau de alte reactii adverse la substantele din aer, fiind totodata locul in care vei vrea sa iti asezi capul si sa te odihnesti.