Perna ideala ar trebui sa fie cel mai bun companion pentru ora de somn! Pentru a te odihni „ca la carte”, ai nevoie de o perna care sa ti se potriveasca indiferent de pozitia in care adormi. Daca alegi perne bambus, te vei putea bucura de un somn dulce si odihnitor in fiecare noapte!


Care sunt avantajele unei perne bambus?


• Multumita proprietatilor sale antialergice, bambusul este alegerea potrivita pentru un somn sanatos. Cei care sufera de astm sau care se confrunta cu diferite alergii au nevoie de perne de bambus!

• Mai mult, bambusul este un material cu proprietati anti-microbiene. In culturile de bambus, nu se utilizeaza ingrasaminte artificiale sau pesticide. Procesarea bambusului este un proces eco-friendly, bazat doar pe abur si fierbere.

• Cultura de bambus este foarte prietenoasa cu mediul inconjurator! Bambusul creste extrem de repede, iar unele specii de bambus cresc si 50 de cm pe zi! In doar 3 luni, bambusul ajunge la inaltimea maxima si nu are nevoie decat de 3-4 ani pentru a ajunge la maturitate. Alegand perne de bambus, iti faci datoria fata de mediul inconjurator.

• Te vei bucura si de avantajele de ordin cosmetic pe care perna de bambus le aduce! In planta de bambus se gaseste pectina de miere, cu nenumarate beneficii pentru piele si ten, motiv pentru care este foarte folosita si in industria farmaceutica.

• Are o putere de absorbtie ridicata – bambusul absoarbe umiditatea cu 40% mai bine decat bumbacul. Aceasta proprietate, alaturi de faptul ca este un material cu ventilatie exceptionala, determina persoanele care transpira excesiv in timpul noptii sa se indrepte spre perne de bambus.