Perna pe care dormi este la fel de importanta ca salteaua sau lenjeria de pat!

Daca iti doresti doar ce-i mai bun, alege pernele cu lana. O astfel de perna este umpluta cu lana 100% naturala, virgina si cu bilute de fibra siliconica.

De ce sa folosesti o perna din lana?

• Perna este elastica pe toata suprafata, drept urmare, continutul acesteia nu se aglomereaza cu timpul.

• Pernele Merinos sunt invelite in tesatura de bambus. Daca suferi de dureri de gat sau coloana, alege perne din lana, care sunt ferme si ofera suportul adecvat pentru un somn linistit, fara dureri.

• Este usor de intretinut. Perna din lana poate fi spalata la temperatura de 30 de grade Celsius, fara inalbitori. Se recomanda ca setarea pentru stoarcere sa nu depaseasca 600 de rotatii pe minut.

• Totodata, o perna de lana este extraordinar de confortabila! Invelisul exterior este matlasat cu un strat bogat de vata din lana Merinos.

De ce sa alegi perne din lana Merinos?

Se spune ca lana Merinos este un material inteligent. Adevarul este ca lana Merinos nu este ca orice alta lana, avand in vedere ca provine de la una dintre cele mai vechi rase de oi din lume.

Cum poti sa profiti de aceasta informatie pentru a crea un somn „de vis”?

Daca dormi pe o perna din lana Merinos, vei avea parte de un somn linistit si confortabil. De asemenea, s-a dovedit ca lana Merinos are capacitatea de a absorbi si de a retine echivalentul in umiditate a pana la 30% din propria greutate.

Cumpara perne lana Merinos din magazinul PatulMeu.ro si bucura-te de acest material minune care ofera un confort termic sporit atat in timpul iernii, cat si in timpul verii!