Optează pentru saltele latex natural pentru confort sporit 


Calitatea somnului din timpul nopții îți poate afecta nu doar starea de bine și performanța, dar și starea fizică și psihică. 

Atunci când pare că nici o poziție de somn nu este suficient de confortabilă pentru tine, motivul ar putea fi tipul saltelei. Calitatea, umplutura și materialul din care aceasta este confecționată pot face o diferență uimitoare în felul în care te vei odihni.

De aceea, pe patulmeu.ro îți oferim saltele ortopedice din latex natural la preț accesibil, pentru ca tu să ai parte de un somn de calitate, în fiecare moment. 

Senzația pe care o vei resimți atunci când dormi pe o astfel de saltea este asemănătoare cu cea oferită de saltele cu spumă, diferența dintre acestea constând în ingredientele naturale folosite la producerea saltelei de latex. 

Materialul folosit în acest tip de saltea este latexul, obținut din seva arborelui de cauciuc, un material natural care este o resursă naturală și sustenabilă,  îți va garanta un confort de 5 stele. 

Alege să experimentezi confortul la un alt nivel, chiar în dormitorul tău.

Alege dimensiunea potrivita pentru salteaua latex natural


Dimensiunea saltelei tale este un alt criteriu pe care trebuie să îl iei în considerare, pentru a avea parte de un somn de calitate. 

Din acest motiv, pe patulmeu.ro găsești saltea latex natural 160x200 cm, 180x200 cm și 140x200 cm pentru ca tu să alegi dimensiunea potrivită patului tău, pentru a te bucura de confort deplin. 

Fiecare saltea din gama noastră îți oferă, prin diferitele grade de fermitate puncte de susținere a corpului tău de la glezne, la genunchi, coapse, șolduri, talie, umeri și cap. În acest fel te vei asigura că ai parte de o menținere a poziției ortopedice optime pe toată durata nopții. 

Redescoperă plăcerea unui somn odihnitor și lasă-te surprins de impactul pozitiv pe care o saltea de calitate ți-l poate aduce, în toate aspectele vieții tale.