Saltea cu memorie


Lasă-te surprins de momentul în care te afunzi într-o saltea cu memorie ce se va mula perfect după forma corpului tău, oferindu-ți un confort uimitor. 

Create de specialiști ortopezi, aceste saltele memory foam la preț accesibil de pe patulmeu.ro se adaptează perfect nevoilor tale, promițându-ți o relaxare impresionantă. 

O saltea memory foam, te ajută să ai parte de un somn odihnitor menținându-ți o poziție a corpului sănătoasă și optimă pentru o stare de bine, în timpul nopții. 

Descoperă întreaga gama de saltele de calitate și bucură-te de o rezistență incredibilă în timp, grație materialelor de calitate dar și straturilor multiple din conținutul acestora. 

Straturi multiple pentru un confort sporit

Atunci când îți dorești o saltea care să îți ofere un somn de calitate, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte. Nu doar cele legate de calitatea materialului ci și a straturilor multiple. 

Spre exemplu, saltele din gama noastră sunt confecționate dintr-un strat care recunoaște temperatura corpului și menține un echilibru, indiferent de sezon. Mai mult, acesta susține toate punctele importante ale corpului, mutându-se perfect, detensionant muschii și susținând circulația sanguină optimă, în timpul somnului. 

Al doilea strat care conține mini arcuri, are un rol intermediar între corpul tău și spuma de memorie, contribuind la susținerea sănătoasă a corpului, în special în zona lombară, cervicală și a genunchilor. 

Stratul de memorie este confecționat din alte 2 straturi, unul cu spumă și unul mai ferm care se va adapta perfect, corpului tău, indiferent de poziție.

Alege dimensiunea perfecta pentru salteaua cu spuma de memorie

Indiferent de stilul tău de viață, pe patulmeu.ro găsești varianta optimă a saltelei pentru dormitorul tău. 

Fie că patul tău este unul single sau unul dublu, dimensiunea saltelei este un criteriu important, atunci când alegi salteaua potrivită. 

În gama noastră poți opta pentru o saltea cu spumă de memorie de 140x200, 180x200, 140x200 sau 90x200 cm care se se va potrivi stilului tău de viața, fie că te odihnești singur sau cu partenerul tău de viață. 

Mai mult, saltele cu memorie îți oferă avantajul de a nu simți mișcările partenerului în timpul somnului, oferindu-vă astfel un confort sporit, amândurora pe parcursul nopții. 

Nu exista nicio inregistrare disponibila.