Saltele ortopedice la preturi avantajoase 


Somnul joacă un rol important pentru sănătatea noastră, iar o saltea potrivită poate face diferența între un somn nesatisfăcător sau un moment de odihnă cu adevărat excelent.

Salteaua este unul dintre cele mai importante accesorii ale mobilierului din dormitorul tău, nu doar prin aspectul său dar și prin funcțiile pe care le aduce, corpului tău. 

Atunci când alegi salteaua potrivită te vei asigura că vei avea parte de de odihna și confortul la care te aștepți după o zi plină.

Descoperă gama de saltele de pat ortopedice (medicale) la preț accesibil de pe patulmeu.ro, și alegeți salteaua care îți va susține coloana într-o poziție naturală și corectă, în momentele tale de relaxare sau odihnă. 


Funcție ortopedică pentru un somn odihnitor


Funcția anatomică îți îmbunătățește circulația sanguină și îți relaxează mușchii pe tot parcursul somnului.

Acest tip de saltele este potrivit pentru oricine și nu există nicio contraindicație în această privință. 

Cu atât mai mult, o astfel de saltea va fi perfectă pentru tine, dar suferi de anumite afecțiuni dureri de spate sau de gât. 

Chiar puiului tău îi poți oferi o dezvoltare corectă și armonioasă a coloanei, folosind o astfel de saltea pentru patul lui. 


Grad de fermitate și conținut 


Saltelele ortopedice au fermitate medie înspre mare oferindu-ti astfel o dispersare a greutății corpului într-un mod echilibrat ajutând inclusiv la eliminarea punctelor de presiune.

Alegând o astfel de saltea poți trata sau preveni problemele de coloană dar poți îmbunătății inclusiv circulația sângelui.

Pentru copilul tău este recomandat să optezi pentru saltelele cu fermitate ridicată care îl ajută să-și mențină coloana într-o poziție dreaptă pe tot parcursul somnului.

Atunci când alegi conținutul saltelei poți opta pentru cele cu un suport format din arcuri iar în gama noastră găsești arcuri Bonell, Pocket sau mini pocket ori cele cu arcuri întărite cu materiale sintetice sau organice.

O altă variantă pe care o poți alege din gama noastră este cea bazată pe conținut din spumă cu memorie.

În cazul în care nu te poți decide pe care să o alegi te poți îndrepta spre saltelele superortopedice care sunt o combinație a celor două tehnologii având o suprafață cu spumă de memorie așezată pe o bază de arcuri. Acestea au un grad de fermitate ridicat oferindu-ți un confort sporit în timpul somnului.


Material de calitate pentru un plus de confort


Atunci când alegi salteaua trebuie să ții cont și de materialul din care husa saltelei este confecționată.

Te poți orienta către materialele naturale antialergice care lasă pielea să respire, Nu rețin umezeala și îți mențin confortul termic al corpului într-un mod echilibrat indiferent de sezon. 


Alege, așadar să te bucuri de un somn odihnitor în fiecare noapte,  de opoziție confortabilă în timpul somnului și de o saltea de calitate care va rezista perfect pe termen lung. 


Alege dimensiunea perfecta a saltelei ortopedice pentru pat


Pentru a te asigura că ai ales dimensiunea corectă a saltelei trebuie alegi o saltea cu 15 - 20 de cm mai lungă decât înălțimea ta și cu o lățime de minim 70 cm de persoană. Așadar poți alege o saltea ortopedică 90x200 cm, 120x200 sau 140x190 cm .

În cazul în care alegi o saltea pentru pat dublu, atunci trebuie să știi că dimensiunile respective ar putea ajunge până la 200 de cm.

Dimensiunea saltelelor pentru patul copilului tău, trebuie să o alegi în funcție de vârsta acestuia pentru că saltelele au diferite lungimi, lățimi și grosimi.

În gama noastră găsești saltele ortopedice de 160x200,  140x200 sau 160x190 cm, pentru ca tu să găsești dimensiunea potrivită patului tău. 

Alegeți salteaua preferată cu spumă poliuretanică, formă super ortopedică sau anatomică, cu husă cu ioni de argint sau husă din materiale ecologice, fermitate medie sau mare  și bucură-te de un somn cu adevărat odihnitor în fiecare seară.


Bucură-te de o saltea superortopedica de lux 


Odihna este extrem de importantă în viața noastră, iar salteaua joacă un rol esențial în calitatea somnului.  Aceasta poate face diferența între un somn cu adevărat odihnitor sau unul care te va face să te simți mai obosit a doua zi.

O saltea superortopedică de lux îți aduce multiple avantaje. 

Aceasta este una dintre piesele de bază ale dormitorului tău, atât în ceea ce privește confortul tău, cât și aspectul patului tău, așadar acesta nu trebuie aleasă la întâmplare. 

Descoperă cât de ușor îți poți transforma patul, în cel mai plăcut loc, din casă, cu ajutorul unei saltele potrivite.