Topper saltea pentru pat, canapea sau coltar la cel mai bun pret


Odihna și relaxarea au un rol esențial în viața ta și în starea ta de spirit. 

Dacă te-ai confruntat cu insomnii, unul dintre motive poate fi chiar faptul că nu ai parte de un confort total în spațiul tău de dormit. 

Acest lucru te poate face neproductiv în timpul zilei sau îți poate cauza stări de disconfort și stres. 

Alege să îți oferi un confort suprem utilizând un topper moale pentru saltea superioară sau canapea, cu aloe vera la preț accesibile, care îți va schimba radical viața. 

Topperele de pat sunt la fel de importante ca și salteaua, având rolul de a nivela suprafața patului, a canapelei sau a colțarului peste care alegi să îl așezi,  oferind un strat în plus de material pentru și mai multă bunăstare. 

În funcție de preferințele tale și de felul cum percepi confortul, acesta îți poate face salteaua mai moale sau mai fermă, în timp ce îți oferă un plus de confort, atunci când îl așezi pe un colțar sau pe o canapea.

Comanda in functie de dimensiune topperul de saltea potrivit


Pentru că ai varianta de a folosi topper-ul peste saltea, colțar sau canapea este necesar să alegi dimensiunea potrivită a acestuia.

În gama noastră de toppere poți opta pentru un topper saltea de 160x200, 140x200, 180x200, 120x20, 90x 200 sau 200x200 potrivite oricărei dimensiuni a patului tău.

Așadar alegeți dimensiunea potrivită dar și materialul topperului și a husei acestuia.  Poți opta pentru huse din eucalipt 100% natural care au beneficiat de un tratament antimicrobian sau pentru huse cu aloe vera. Toate topperele de pe patulmeu.ro au huse detașabile și lavabile, oferindu-ți, astfel și o întreținere ușoară. 

Descoperă cât de simplu și rapid pot să îți transformi orice spațiu de dormit, indiferent de tipul acestuia, într-unul  mai confortabil, mai plăcut și mai relaxat.

Toppere ortopedice din spuma cu memorie, spuma poliuretanica sau latex


Dacă îți dorești un confort sporit alege un topper ortopedic din spumă de memorie sau spumă poliuretanică, care îți oferă cel mai bun suport ortopedic. 

Datorită unui topper memory, coloana ta vertebrală va fi susținută și își va păstra poziția corectă pe toată durata nopții. Astfel, de vei bucura de un somn odihnitor, fără dureri de spate sau gât și te vei trezi mai odihnit. 

Topperele cu spumă sunt perfecte pentru tine, dacă iubești să dormi pe o suprafață moale și să te bucuri de un somn dulce și de o saltea pufoasă. 

Te poți orienta și către toppere din latex care sunt foarte rezistente în timp și te bucuri de o investiție pe termen lung. 

Alege din gama noastră topperul potrivit pentru tine și lasă-te răsfățat de un confort impresionant, în timpul somnului.