Bumbac ranforce vs bumbac satinat. Tu stii ce sa alegi pentru patul tau?

Daca te-ai mutat recent intr-o locuinta noua sau pur si simplu vrei sa iti cumperi o lenjerie de pat de unul singur, cu siguranta te-ai intrebat, pentru inceput, ce material sa alegi. Modelele de pe piata sunt atat de variate, iar unele au denumiri mai complicate, astfel ca sigur vei fi pus in dificultate din prima.


Spre exemplu, in acest articol vom vorbi despre bumbac ranforce vs bumbac satinat, doua tipuri de materiale care se diferentiaza prin cateva aspecte, insa care asigura acelasi confort sporit.


Ce este bumbacul ranforce?

Bumbacul ranforce este un material foarte rezistent, cu o densitate de 145 TC (fire pe inch patrat), iar printre avantajele pe care acesta le ofera se numara rezistenta, aderenta si fermitate. Astfel, lenjeria din bumbac ranforce este cu adevarat o investitie in timp si poate fi spalata ori de cate ori simti nevoia.


Ce este bumbacul satinat?

Despre bumbac satinat cu siguranta ai mai auzit. Acesta este un material foarte fin si placut la atingere, care ofera un aspect elegant patului atunci cand intra in componenta lenjeriilor de pat. Totodata, bumbacul satinat este perfect pentru anotimpurile mai calduroase, intrucat este usor si foarte, foarte delicat.


Comentarii

Articole similare