Descopera lenjeriile de pat din bumbac, secretul confortului tau zilnic!

Un somn de calitate te face mai productiv, mai energic si mai optimist. Nu o spunem noi, ci studiile in acest sens. Probabil ai simtit si tu, uneori, nevoia de a te intoarce acasa si de a-ti continua somnul chiar si dupa a treia ceasca de cafea.

Cu siguranta ai fost in situatia in care atentia iti era la cote minime la birou si abia te chinuiai sa mentii o conversatie destul de antrenanta, incat sa nu isi dea nimeni seama cat de neodihnit esti. Nu-i asa ca abia asteptai sa te intorci in patul tau si sa iti recuperezi orele de odihna? Un somn bun te elibereaza, in schimb ce lipsa lui te tine prizonier si te indeamna la sedentarism, un obicei toxic care iti scurteaza speranta de viata.

Nimic nu contribuie mai mult la o calitate crescuta a somnului decat o lenjerie de pat din bumbac. Unii zic ca numarul de fire din tesatura este important, in timp ce altii sustin ca ar conta mai mult lungimea fibrei. In mod cert, una dintre cele mai bune lenjerii de pat bumbac este cea pe care o ai deja pe pat.

Daca ai ales lenjerii de pat bumbac, ai facut un pas important pentru speranta ta de viata, dar si pentru un somn bun si odihnitor, ca in copilarie.

Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul ca o lenjerie de bumbac are o durata de viata mai mare fata de restul tesaturilor. Acest lucru se traduce, in primul rand, in lipsa de noi achizitii in perioada urmatoare si de economie atat in privinta spatiului de depozitare, cat si in privinta banilor.

Totodata, achizitionand lenjerii de pat bumbac vei obtine mereu confortul termic dorit indiferent de anotimp. Bumbacul este un material fin, care permite circulatia aerului, astfel ca nu supraincalzeste sau raceste corpul pe timp de noapte, lucru care ar perturba acele cateva ore de somn linistit pe care le ai la dispozitie.

Bumbacul este un material catifelat, hipoalergenic, fiind singurul destul de sigur incat sa intre in contact cu pielea sensibila a bebelusilor sau a celor care se confrunta cu probleme de piele. Aceste lenjerii de pat bumbac nu provoaca iritatii, fiind extrem de confortabile si prietenoase cu pielea.

Poate ca mitul ca anumite lenjerii de pat bumbac necesita o ingrijire speciala a facut ca lenjeriile de pat marcate cu "fara cute" sau "usor de calcat" sa castige teren, insa nu trebuie trecut cu vederea faptul ca majoritatea lenjeriilor care promit asa ceva sunt, de regula, tratate cu substante destul de periculoase.

Asadar, alegand astfel de lenjerii anulezi unul dintre cele mai importante beneficii ale bumbacului: caracteristica lui hipoalergenica. Pentru a intretine usor aceste lenjerii de pat bumbac, e destul sa le intinzi direct pe pat sau sa le calci dupa ce sunt scoase din uscator si sunt usor umede si calde.

Inainte de a descoperi cele mai frumoase modele de lenjerii de pat din bumbac disponibile pe site-ul nostru, acorda atentie camerei in care te odihnesti si asigura-te ca nimic nu iti distrage atentia de la relaxarea pe care o meriti zi de zi!
Comentarii