Oglinda in dormitor? Superstitii in care poate si tu ai crezut!

Superstitiile exista de cand lumea, prin urmare nu ar trebui sa te surprinda ca inca mai exista oameni care cred in ele si se conformeaza cu "regulile" lor. Cele mai multe dintre acestea au legatura cu norocul si cu energia spirituala, asa cum sunt ele privite in diferite culturi si civilizatii. Spre exemplu, cea mai cunoscuta superstitie este legata de amplasarea unei oglinzi in dormitor. Iata cateva lucruri despre acest obiect si cum se crede ca ti-ar putea influenta viata!


Interzisa in dormitor?

Putini stiu ca un obiect atat de simplu si banal precum oglinda ar fi, de fapt, interzis in dormitor, potrivit regulilor feng shui. Chiar daca poate ti se pare la moda sau ca se potriveste cu stilul decorului ales pentru camera de odihna, "efectele" ei pot fi dezastruoase pentru spiritul si energia ta. Se spune ca oglinda nici nu ar trebui orientata spre pat sau deasupra lui.


Energie negativa si ghinion in relatii

Se spune ca nu este bine ca imediat ce te trezesti sau ajungi in camera ta preferata sa iti vezi chipul in oglinda. Asta inseamna ca toata energia acumulata in oglinda se va intoarce asupra privitorului. Oglinda capteaza energii si vibratii, iar acestea nu sunt intotdeauna pozitive. De asemenea, oglinda nu ar fi potrivita in dormitor nici pentru cupluri, caci atrage alte persoane din exterior din punct de vedere spiritual, provocand despartire.


Ce alte locuri ar trebui evitate pentru amplasarea oglinzii?

Acum ca ai aflat ce presupune superstitia legata de oglinda in dormitor, cu siguranta te intrebi daca mai sunt si alte locuri din casa pe care ar trebui sa le ocolesti pentru a pune un astfel de obiect "fermecat". Ei bine, se pare ca nu se recomanda ca oglinda sa fie amplasata pe hol, exact la intrare, deoarece exista posibilitatea de a capta toate energiile si de a lasa casa "fara viata".


De asemenea, nu este indicat sa o asezi in fata usii de la intrare, intrucat toata energia pozitiva care intra in casa va disparea. Totodata, oglinzile nu trebuie sa reflecte nici usa de la baie sau pe cea de la bucatarie. De asemenea, oglinda nu trebuie sa reflecte colturi ale pieselor de mobilier, coloane sau grinzi.


Perete din oglinda sau dulap cu oglinzi?

Chiar daca esti o persoana superstitioasa, asta nu inseamna ca nu mai poti avea nicio oglinda in casa. De regula, se spune ca oglinda de la baie este chiar benefica din punct de vedere energetic. De asemenea, daca iti plac obiectele de mobilier care au suprafata din oglinda, le poti amplasa in living, intr-un loc luminos. Astfel, se crede ca in camera de zi se pot atrage cel mai usor energiile pozitive.


Dupa cum vezi, superstitia legata de oglinda nu ar trebui sa te impiedice sa mai folosesti acest obiect cu un important rol estetic. Incearca sa iti amenajezi casa dupa bunul plac si, din caz ca nu esti superstitioasa, renunta in a te gandi la lucruri rele. Gandirea pozitiva te va ajuta sa atragi tot ce e mai frumos si mai benefic!


Citeste si: Ce lenjerii de pat sa alegi in functie de zodie?

Comentarii