Poti dormi bine si in lenjerii de pat ieftine!

"Money make the world go round", ar spune americanii, lucru indreptatit daca e sa te gandesti ca, de mult timp, trocul a fost inlocuit cu o moneda de schimb. Astfel, banii iti pun la dispozitie majoritatea lucrurilor materiale pe care ti le-ai dori si tot ei iti infraneaza alegerile atunci cand esti cu buget limitat.

Multi isi planuiesc bine cheltuielile in avans, au o buna educatie economica si tot nu pot rezista ispitei de a cumpara lenjerii de pat ieftine sau de a-si reinnoi garderoba atunci cand sunt reduceri masive.

Chiar daca noi, romanii, am spune ca "suntem prea saraci ca sa ne cumparam lucruri ieftine", deoarece un lucru ieftin atrage dupa el necesitatea altui lucru ieftin pentru a-l repara pe cel initial, are o durata de viata mai mica si isi pierde rapid din proprietati odata cu purtarea lui, atunci cand e vorba de lenjerii de pat ieftine, ne permitem sa cumparam, ba chiar sa si visam la un oarecare lux si confort in propria locuinta.

Referitor la lenjeriile de pat ieftine, trebuie tinut cont de faptul ca acest aspect nu exclude calitatea. Lenjeriile de pat si majoritatea accesoriilor menite sa decoreze camera de dormit pot fi ieftine si de calitate in acelasi timp. Unele dintre cele mai bune exemple este finetul.

Desi este un material foarte bun, din fibre naturale, pufos si foarte rezistent la uzura, finetul a fost considerat multi ani ca fiind materialul clasei de jos. Finetul nu este un material de lux, tesatura nu este asemenea lenjeriilor de pat din hotelurile de 5 stele, insa este cu certitudine un material de cursa lunga.

Finetul este precum o dragoste la prima vedere, care se transforma intr-o relatie de lunga durata. Acesta iti mangaie pielea si te ajuta sa ajungi la temperatura adecvata pentru somn intr-un timp foarte scurt. Desi lenjeriile de pat din finet sunt foarte cautate in sezonul rece, ele pot fi purtate si vara, deoarece permit aerului sa circule si nu supraincalzesc corpul.

Un material foarte cautat, cu un aspect luxos si cu proportie mare de fibre naturale este bumbacul satinat. Lenjeriile de pat ieftine nu trebuie sa arate "ieftin", iar bumbacul satinat are un aspect foarte luxos, se comporta foarte bine la spalare si modelele din care poti alege sunt aproape infinite.

Lenjeriile de pat sunt indispensabile in viata fiecaruia, dar asta nu inseamna ca, daca ai un buget limitat luna de luna, trebuie sa cumperi doar lenjerii de pat ieftine si sa excluzi din ecuatie calitatea lor. Daca vrei sa cumperi cea mai buna lenjerie de pat, este foarte important sa stii care sunt asteptarile tale referitoare la calitatea ei si abia atunci sa aplici filtrul pretului.

Cea mai scumpa lenjerie nu iti garanteaza ca te va "lecui" de insomnii, la fel cum nici cea mai ieftina nu iti va aduce mereu alinarea ca a fost un chilipir. Cea mai buna lenjerie de pat este cea care bifeaza cat mai multe casute in dreptul asteptarilor tale referitoare la calitatea si modelul ei.

Asadar, daca inca nu ai gasit lenjeria de pat dorita la un pret mai mic, urmareste site-ul nostru si vezi daca nu cumva a fost propusa la categoria "Oferta zilei". Pentru a-ti fi mai usor, te poti abona le newsletter sau poti urmari pagina noastra de Facebook.Comentarii