Interpretare vise – afla ce semnificatie are visul tau!

 1. Sarpe in vis
 2. Bani in vis
 3. Urmarirea in vis
 4. Caderea in vis
 5. Disparitia in vis
 6. Simboluri din vise
  1. Apa
  2. Moartea
  3. Copiii
  4. Casa

In timpul somnului, multe persoane obisnuiesc sa viseze o multime de lucruri si intamplari. De la persoane pe care fie le cunosc, fie nu le-au intalnit niciodata pana la obiecte, situatii de fericire sau necaz si multe alte ipostaze in care se afla. La trezire, unii sunt in stare sa isi aminteasca fiecare detaliu in parte, altii in schimb uita aproape tot ceea ce au visat. Insa cei mai multi cauta o interpretare a visului lor, mai ales daca acesta se repeta.

Cu siguranta si tie ti s-a intamplat macar o data in viata sa visezi ceva anume cand stai in patul tau pufos si sa cauti la sectiunea de interpretare vise simbolistica acestuia. Noi ne-am gandit sa iti oferim un mic ghid al celor mai comune vise, astfel incat sa iti fie mai usor sa gasesti explicatia!

Sarpe in vis

Ce inseamna atunci cand visezi un sarpe? Acest lucru poate avea mai multe semnificatii, potrivit dictionarului de interpretare vise. Daca visezi ca te musca un sarpe, atunci acesta este cu siguranta unul dintre cele mai frecvente vise pe care oamenii le au. Un sarpe in vis reprezinta una din expresiile majore ale inconstientului nostru si este un simbol al raului si al diavolului, indiferent sub ce forma apare in vis.

Bani in vis

Banii in vis, indiferent de forma in care apar, bancnote sau monede, simbolizeaza energia sufleteasca. In cazul barbatilor, acestia simbolizeaza capacitatea barbatilor de a iubi si de a reusi in viata, iar in cazul femeilor, banii din vis reprezinta simbolul speculatiilor erotice. Pentru o interpretare vise bani cat mai corecta, este important sa iti amintesti cat mai multe elemente care apar in vis.

Urmarirea in vis

Daca visezi ca esti urmarit, inseamna ca ai cateva probleme nerezolvate de care trebuie sa te ocupi. Acestea pot fi fie din trecut, fie din prezent. Tema urmaririi poate insemna si ca esti stresat sau ca iti lipseste ceva important in viata. De multe ori, daca stii cine te urmareste in vis, iti poti da seama si care este exact problema care te framanta in subconstient.

Caderea in vis

Multi dintre noi am trecut prin aceasta experienta total neplacuta: am visat ca suntem in cadere libera si ne-am trezit deodata. Caderea poate fi interpretata fie ca o anxietate pe care o simtim in viata de zi cu zi, fie ca teama de a ne ridica, de a avea un statut superior, fie teama fata de posibilele riscuri legate de o decizie luata recent. Tema caderii are si o interpretare pozitiva – ai renuntat la obsesia de a detine controlul si te simti in sfarsit liber.

Disparitia in vis

Cand visezi ca ai disparut sau te-ai pierdut, e un semn ca te simti nesigur pe tine intr-o anumita problema. In acest tip de vis, poti simti si ca nu ajungi niciodata la destinatie, lucru care simbolizeaza presiunea sau stresul de la serviciu, pentru ca simti ca ai mai multe responsabilitati decat poti duce.

Simboluri din vise

De cele mai multe ori, anumite lucruri apar in vise in mod recurent:

Apa

Este un simbol al emotiilor sau al subconstientului. Daca apa este clara, atunci simbolizeaza calmul, iar daca este neclara, este un simbol al incertitudinii.

Moartea

Visele in care cineva moare sunt infricosatoare si sunt percepute ca ceva negativ. Dar, de cele mai multe ori, acestea indica faptul ca, in viata ta, se produce o schimbare – ca ceva din viata ta ajunge la final sau ca vei trage o concluzie.

Copiii

Un copil este un simbol al faptului ca in viata ta se petrece ceva nou, potrivit dictionarului de interpretare vise. Poate incepi un nou proiect la serviciu, poate te dezvolti sau cresti intr-un anumit domeniu.

Casa

Casele sunt un simbol al felului in care gandeste cel care viseaza. O casa foarte dezordonata inseamna ca cel care viseaza are foarte multe probleme nerezolvate. Diferitele incaperi ale unei case simbolizeaza diverse tipuri de ganduri. Un subsol simbolizeaza probleme care au fost neglijate de prea mult timp, in timp ce un dormitor poate fi asociat cu cele mai intime si personale ganduri ale celui care viseaza.

Citeste si: Ce inseamna vis lucid?

Comentarii