Simboluri vise. Afla secretul din spatele lor!

Inca din cele mai vechi timpuri, interpretarea viselor a fost o preocupare a multor intelepti din intreaga lume. Daca la inceput oamenii se speriau de ceea ce visau in timpul noptii, astazi, simbolistica lor a ajuns sa fie mai mult o curiozitate de-a dreptul fascinanta. Cu siguranta si tie ti s-a intamplat macar o data sa visezi ceva anume si sa te gandesti la semnificatia din spatele lucrurilor pe care le-ai vazut sau a persoanelor cu care te-ai intalnit in somn.


In acest articol vei afla totul despre simboluri vise si despre secretele din spatele acestora!


Daca visezi:


1. Apa - reprezinta adesea emotiile pe care le ai si faptul ca mintea ta este preocupata de ceva. Calitatea apei din vis iti arata cum iti gestionezi emotiile si ce trebuie sa faci pentru a reusi sa ajungi la o stare de limpezire (calmitate).


2. Oameni - fie simti nevoia de a vorbi cu cineva drag, care poate nu mai este printre noi, fie esti avertizat de un anumit lucru. Trebuie sa fii atent si la ce anume vorbesti cu acei oameni pe care ii visezi. Daca afli lucruri pozitive, inseamna ca ai rezolvat anumite probleme din trecut. Daca afli lucruri negative, va fi nevoie sa te impaci cu cineva sau sa iti ceri iertare.


3. Moarte - desi este perceputa ca un eveniment negativ si extrem de tragic, la capitolul simboluri vise, moartea este legata de un nou inceput, de sfarsitul unui lucru si inceputul altuia, mai bun.


4. Zbor - daca visezi ca iti iei zborul, inseamna ca nu ai control asupra anumitor lucruri din viata ta sau esti nesigur cu privire la anumite lucruri. Zborul la inaltime poate fi placut, insa acesta arata ca nu esti o persoana foarte stabila.


5. Cadere - este un vis extrem de intalnit, tocmai de aceea nu trebuie sa te sperii, chiar daca senzatia din vis nu e tocmai placuta. Caderea inseamna grija asupra anumitor lucruri si faptul ca esti mereu atent cu tot ce te inconjoara.


6. Copil - chiar daca orice copil e o minune in viata oricarei persoane, aparitia sa in vis poate insemna boala sau o problema. Incearca sa ai mai multa grija de sanatatea ta si a celor din jur.


7. Mancare - daca visezi multa mancare sau ca mananci inseamna ca esti o persoana foarte energica si ai multe planuri de viitor. Mancarea poate fi un simbol de bunastare si de placere.


8. Casa - este un simbol al stabilitatii, al faptului ca in sfarsit ti-ai gasit locul. Conteaza foarte mult si tipul de casa pe care il visezi. Spre exemplu, daca aceasta este cu etaje, inseamna ca ai aspiratii inalte si multe proiecte de viitor. Daca are doar parter, casa simbolizeaza prezentul tau.


9. Drumuri - cand visezi drumuri inseamna ca vrei sa calatoresti sau ai anumite alegeri de facut. Vezi cat sunt de drepte sau de intortocheate acestea si gandeste-te la anumite decizii pe care urmeaza sa le iei.


10. Cutii - daca visezi cutii si vrei sa le deschizi in vis, inseamna ca ai secrete pe care simti nevoia sa le impartasesti. In schimb, daca le visezi deja deschise sau le daruiesti altei persoane, s-ar putea sa fie vorba despre nevoia de comunicare pe care o resimti la nivelul subconstientului.


Citeste si: Lenjerie de pat in vis. Ce inseamna?


Comentarii