Exista nenumarate motive pentru care este foarte important sa ai o cuvertura de pat pentru dormitorul tau. Piesa centrala a oricarui dormitor, patul, joaca un rol esential in ceea ce priveste atmosfera camerei. Schimba infatisarea patului tau (si, implicit, a dormitorului) cu ajutorul unei cuverturi de pat din oferta 1+1 gratis si vei ramane surprins de efectul obtinut.


Pentru ca nu trebuie sa fii limitata de optiunile de design pentru dormitorul tau, la noi gasesti o gama variata de cuverturi de pat 1+1 gratis, ceea ce inseamna ca, la fiecare comanda, vei primi un set de cuvertura din trei piese gratis. Setul include o cuvertura de pat si doua fete de perna asortate. Profita de aceasta oferta si alege cuverturi de pat care sa creeze o atmosfera de vis, de care sa te bucuri de fiecare data cand intri in dormitor. 


Pe langa criteriul estetic, de care tinem cont, dupa cum demonstreaza gama variata de cuverturi de pat 1+1 gratis, ne intereseaza si aspectul practic pe care il implica o asemenea alegere. Expertii recomanda folosirea cuverturilor de pat multumita nenumaratelor avantaje pe care acestea le aduc. 


Printre multele beneficii, se numara si acela ca o cuvertura de pat protejeaza patul de praful care se aduna in timpul zilei. Astfel, te poti bucura de un somn linistit intr-un mediu curat si ordonat. Mai mult, materialul din care este confectionata cuvertura de pat poate sa asigure un somn odihnitior, adecvat fiecarui anotimp – pentru vremea calduroasa, alege o cuvertura de bumbac, iar in timpul iernii, una matlasata.


Oricare produs din categoria aceasta vine cu altul gratuit. De exemplu, alegi 2 tipuri de cuverturi de pat si platesti doar 1; alegi 4 si platesti 2 etc. Astfel, tu te poti bucura de o varietate de design-uri si materiale pentru cuvertura ta de pat. Oferta se activeaza instant, direct in cosul de cumparaturi. Nu mai sta pe ganduri si profita acum de oferta de cuverturi 1+1 gratis.