Piesa decorativa centrala a fiecarui dormitor modern este chiar patul, motiv pentru care va trebui sa ai in vedere si detaliile estetice la alegerea lenjeriei de pat si a cuverturilor, paturilor si huselor. Pentru a intregi decorul camerei tale, dar si pentru a te bucura de un aspect “proaspat” in fiecare zi, o buna achizitie poate fi o piesa sau un set din categoria de cuverturi matlasate 2 fete.

 

Cuverturile matlasate cu 2 fete au marele avantaj de a schimba in totalitate aspectul incaperii cu o simpla intoarcere, astfel incat vei avea doua variante (una colorata puternic si alta de o nuanta mai deschisa, de regula) la fiecare model pe care il achizitionezi. Stilul si culorile cuverturilor matlasate cu 2 fete vor fi la alegerea ta, precum si imprimeul, decupajul si eventualele insertii speciale sau modele brodate.

 

Pentru a acoperi intreaga plaja de gusturi si preferinte, in oferta pe care ti-am pregatit-o vei descoperi modele potrivite oricarui stil, de la modern, la clasic si de la nuante discrete, la culori puternice si vibrante.

 

Asa cum te-am obisnuit, absolut toate modelele de cuverturi matlasate 2 fete si seturile pe care ti le punem la dispozitie sunt fabricate din cele mai bune materiale, precum bumbac 100% si bumbac satinat, motiv pentru care te vei bucura de cel mai bun confort la fiecare utilizare. In plus, vei putea descoperi seturi cu 2 sau 4 fete de perna incluse, pentru a avea libertatea de a decora dormitorul dupa bunul plac. Profita de modelele deosebite pe care ti le-am pregatit la preturi speciale si plaseaza o comanda chiar astazi!