Cuverturi pat din catifea pentru pat simplu sau dublu in culori vii

Acel moment în care te întorci acasă după o zi plină, indiferent de numărul de sarcini pe care ai reușit sau nu să le îndeplinești poate fi unul cu adevărat fabulos atunci când pășești în dormitorul tău cu un aspect regal.

Fie că îți dorești să te relaxezi, să citești o carte sau să te odihnești alege să îți acoperi patul cu cuverturi de pat dublu din catifea verde, bej, gri, alb, auriu, albastru, argintiu, bordo, grena, lila, roz, somon sau turcoaz ce îți vor transforma întreaga stare de spirit într-una uimitoare.

Bucură te de atingerea catifelată și mătăsoasă a catifelei și trăiește această experiență plăcută pe care o vei avea cu fiecare atingere.

Descoperă toate modelele din gama noastră și bucură te de un design impresionant al dormitorului tău dar și de un moment perfect de relaxare.

Cuverturile de lux din catifea, impresionante

Catifeaua este una dintre acele țesături care te va impresiona încă de la prima vedere dar și de la prima atingere.

Alege să te simți cu adevărat ca un rege atunci când te așezi în patul tău acoperit în cuverturi de lux de catifea ce îți vor oferi această senzație de prosperitate și abundență.

Perfecte pentru patul tău sau pentru musafirii tăi oricare dintre aceste cuverturi din gama noastră se vor adapta oricărui design al dormitorului tău transformându-ți astfel spațiul, într-unul cu adevărat luxos.

Descoperă toate nuanțele și imprimeurile disponibile pe patulmeu.ro și alegeți modelul preferat în funcție de experiența pe care ți-o dorești, atunci când pășești în dormitorul tău.