Protectie pentru saltea cu sau fara elastic la preturi avantajoase


O saltea este o investiție pe termen lung. Din acest motiv ai nevoie de o protecție pentru salteaua de pat care să prelungească viața acesteia, dar și să îți crească confortul în timpul somnului. 

Datorită elasticelor din conținutul huselor acestea îți vor oferi siguranță și nu se vor deplasa chiar și atunci când unele nopți pot fi mai agitate. Peste aceasta poți așeza cu ușurință cearceaful preferat. 


Alege o protecție de saltea matlasata sau cu elastic la preț accesibil, sau optează pentru o variantele impermeabile din gama noastră, potrivită dimensiunii patului tău. 

Husele pentru saltele sunt potrivite chiar și atunci când nu vrei să investești într-o saltea nouă dar îți dorești un aspect mai plăcut al patului tău, când ai musafiri sau atunci când vrei să te bucuri de o suprafață diferită, mai moale, mai catifelată, mai confortabilă sau mai călduroasă a patului tău. 

Fie că optezi pentru protecții confecționate din nanofibră, din puf și pană de gâscă din vată sintetică sau microfibră matlasată, din bambus sau fibră siliconică alege materialul cu care rezonezi cel mai mult, în funcție de caracteristicile și beneficiile acestuia. 

Descoperă modelele și materialele variate de pe patulmeu.ro, menite  să îți aducă un plus de confort și să te să îți mențină aspectul saltelei ca nou, pe termen lung și alege-ți varianta potrivită pentru tine sau cei dragi. 

Protectie pentru saltea, impermeabila


Descoperă confortul din timpul somnului cu o protecție pentru saltea de pat impermeabilă prevăzută cu sistem de prindere cu elastic pe toate cele patru colțuri, menită o să prevină deplasarea acesteia în timpul nopții.

Decide să îți protejezi salteaua pe termen lung cu ajutorul acestei huse care îți oferă un plus de garanție și siguranță, chiar și în situații neprevăzute. 

Potrivite atât pentru tine cât și pentru patul copilului tău sau al persoanelor dragi, te bucuri de o întreținere ușoară a acestei protecții dar și de materiale de calitate, plăcute la atingere. 

Alegeți modelul preferat și bucură-te de un confort sporit în fiecare noapte în momentele tale de odihnă.

Alege dimensiunea potrivita si protejeaza-ti salteaua


Dimensiunea saltelei pe care o deții,  te va ajuta să alegi varianta potrivită a husei. 

Indiferent că ai nevoie de o protecție saltea de 160x200, 180x200, 140x200 sau 90x200 cm, în gama noastră găsești o multitudine de dimensiuni, potrivite patului tău simplu sau dublu. 

Alege-ți culoarea sau materialul preferat și decide să te bucuri de salteaua ta pe termen lung, dar și de un plus de confort. 

Opteaza pentru materialul care ti se potriveste cel mai bine


Optează pentru un material care să îți ofere o senzație cu adevărat confortabilă în timpul odihnei sau al relaxării. 

Fie că îți dorești o protecție saltea de bambus, lână sau bumbac, îți oferim o gamă variată de materiale, pentru ca tu să te bucuri de un spațiu mai confortabil peste care să așezi cearceaful tău preferat, și în care să te afunzi după o zi lungă.

Descoperă variantele disponibile și descoperă cât de ușor, îți poți transforma somnul, într-unul mai odihnitor.