Se spune ca decorul joaca un rol foarte important pentru starea noastra de spirit – astfel, este evident ca modul in care iti amenajezi dormitorul va influenta si calitatea somnului de care vei avea parte in fiecare noapte.

Daca vrei sa creezi o atmosfera de basm in camera de odihna, ai nevoie de lenjerii finet satinat cu volan, ideale atat pentru anotimpul rece, cat si pentru cel cald. Obtinute din bumbac 100% tratat special, lenjeriile finet sunt placute la atingere, suple si deosebit de rezistente.

Ti-am pregatit o gama bogata de lenjerii cu volanas, astfel incat iti va fi extrem de usor sa descoperi modelul care se potriveste cu decorul creat in dormitorul tau. Pentru a intregi atmosfera din casa, este recomandat sa optezi pentru un set de lenjerii de pat. Iata care sunt caracteristicile acestuia!

• Amplasate in partea de jos a cearceafului de pat, volanasele acorda un plus de eleganta si rafinament;

• Pe fiecare colt al cearceafului de pat se afla elastice care se prind de saltea; scopul acestora este de a impiedica alunecarea cearceafului de pe pat;

• Fiecare fata de perna inclusa in set se inchide cu flep;

• Mod de ambalare: husa transparenta de plastic cu manere (astfel, setul este ideal pentru a fi oferit drept cadou).

Alege lenjerii finet satinat cu volanase pentru camera de odihna si te vei simti oricand pregatit sa te lasi purtat pe taramul viselor!