Patry Timeea
Patry Timeea
07 mai 2022

Super promptitudine si calitate! Multumim!

Silvia Decu
Silvia Decu
05 apr. 2022

Prosdusele sunt super, exact ca in poze, calitatea este foarte buna, cu toate ca le folosim nu se decoloreaza sau sa se strice! Recomand cu toata increderea toate produsele de pe acest site!!

Maria Chende
Maria Chende
09 mar. 2022

Lenjeria comandata intrece orice asteptari, e ireprosabila, textura, finete, design, totul corespunde descrierii initiale. Sunt nemaipomenit de elegante, se comporta ireprosabil.

Elena Teseanu
Elena Teseanu
03 mar. 2022

Multumesc frumos pentru superba lenjerie. Sunt foarte mulțumită de materialul ei și cu siguranță voi mai reveni sa cumpăr!

Elena Rubia
Elena Rubia
29 ian. 2022

Am cumparat vreo 6 lenjerii de pe acest siteu Patul meu ,de care sant ffff multumita de calitatea produselor dar si de seriozitatea firmei
Am recomandat tuturor cunoscutilor si nu numai .
Va multumesc acestei echipe minunate !
Sper pe viitor sa tamaneti la fel sau mai buni
O zi frumoasa 👍

Maria Gornea
Maria Gornea
18 mar. 2021

Am comandat de trei ori produse de pe acest site.Am achiziționat întâi două lenjerii. Am apreciat calitatea acestora ,dar și seriozitatea, promtitudinea de care au dat dovadă în expedierea produselor. Am revenit după o perioadă și am cumpărat două pilote de mărimi diferite și o altă lenjerie cu cuvertură, care au corespuns întru totul descrierii de pe site. Ultima achiziție a fost o lenjerie din finet . Am recomandat siteul și colegelor mele și acum îl recomand și celor care sunt interesați!

Simonne Boholt
Simonne Boholt
20 feb. 2021

O minunăție de lenjerie, care dupa foarte multe spălări, a ramas intactă, ca in prima zi de folosire. In continuare, după vreun an si ceva, de cand o folosesc, lenjeria nu se cocoloseste, si are aceleasi culori vii, ca la inceput! Produse de calitate! Recomand!