Saltele ortopedice cu arcuri si spuma

Descoperă senzația unei îmbrățișări uimitoare atunci când te așezi în patul tău după zi plină, datorită saltelei potrivite. 

Atunci când alegi o saltea de pat cu arcuri și spumă, te bucuri nu doar de o experiență incredibilă și de o poziție sănătoasă a corpului tău,  dar ai parte și de un raport calitate preț excelent. 

Acest tip de saltea este foarte rezistent și îți va oferi un confort sporit fiind o alegere potrivită inclusiv pentru camera copilului tău. Copilul tău va adora să doarmă pe o saltea cu arcuri datorită senzației oferite atunci când acesta se va așeza în pat.

O astfel de saltea este alcătuită dintr-un sistem cu arcuri și din diferite tipuri de spumă peste care se așează o husă rezistentă din materiale de calitate, plăcute la atingere, care îți vor oferi un moment cu adevărat unic de fiecare dată. 

Alege din diferitele tipuri de saltele de pat ortopedice cu arcuri

Bucură-te de beneficiile diferite pe care fiecare dintre aceste tipuri de saltele ți le oferă și alege salteaua care consideri că se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Optează pentru salteaua Bonell cu arcuri în  formă clepsidră, recomandate în cazul în care te confrunți cu dureri de spate sau de gât. Aceste arcuri sunt realizate dintr-o  sârmă groasă, oferindu-ți un plus de fermitate. 

Alege salteaua cu arcuri LFK dacă îți dorești o poziție confortabilă și o susținere completă a punctelor importante ale corpului. Arcurile acestei tip de saltea au o dimensiune redusă și o formă cilindrică, care îți susțin cu fermitate greutatea corpului și se mulează în funcție de poziția corpului tău. 

O altă variantă din care poți alege este salteaua cu arcuri foarte mici tip Pocket sau chiar mini pocket. Această saltea îți oferă nu doar confort datorită faptului că fiecare arc este înfășurat într-un buzunar de pânză, dar este și o saltea care se adaptează greutății corpului tău și este foarte silențioasă. 

Descoperă multitudinea de variante din care poți alege de pe patulmeu.ro și decide care este salteaua perfectă pentru tine sau cei dragi. 

Nu uita să acorzi o atenție deosebită dimensiunii și materialului din care este confecționată husa saltelei, pentru a te bucura de fiecare moment al relaxării sau al somnului în patul tău confortabil. 

Alege salteaua cu arcuri potrivita patului tau

Dimensiunea este un criteriu foarte important care joacă un rol esențial, în confortul pe care îl vei resimți atunci când te vei așeza în patul tău,după o zi plină.

Fie că alegi o saltea cu arcuri 140x 200, 160 x 200,  140 x 190,  80x90,  160x190,  120 x 190 cm, 90x190 cm sau 200x200 cm, aceasta trebuie să fie cu 15-20 de cm mai lungă decât înălțimea ta și cu o lățime de minim 70 cm de persoană.

Descoperă toate variantele din gama noastră de saltele și alegeți dimensiunea perfectă dar și materialul și conținutul care îți vor oferi senzația de plăcere relaxare și odihnă pe tot parcursul nopții.